PALVELUT

Urheilu- ja klassinen hieronta

RENTOUTUMISEEN SUOSITTELEN

Kuumakivihierontaa tai lämpöhoitoa hieronnan yhteyteen kivillä tai lämpöpakkausella rentouttamaan ja lämmittämään lihaksia hieronnan aikana.

ERIKOISHIERONNAT

Raskausajanhieronta, hierontaan voit tulla turvallisesti alkuraskaudesta aina loppuun asti sekä heti synnytyksen jälkeen kun siltä tuntuu. Hieronnassa käytetään raskausajanhierontaan soveltuvia  body cushion - erikoistyynyjä, joilloin asennon saa äidille ja vauvalle mieleiseksi ja turvalliseksi. Jos sinulla on kuitenkin jotain poikkeavaa raskauden aikana tai sen jälkeen niin keskustele ensin lääkärin kanssa ja ole myös tarvittaessa hierojaan yhteydessä askaruttavissa tilanteissa. Monisikiöisyys itsessään ei ole este tulla hierontaan.

 

Vauvahieronta ja vauvahieronnan ohjaus 

MUUTA

Koti-, tapahtuma ja yrityskäynnitLIIKUNNANOHJAUS JA VALMENNUS

Monipuolisesti laidasta laitaan ohjauksia tarpeen mukaan niin sisällä kuin ulkona. Yogaa, Pilatesta, Asahia, keppijumppaa, perusjumppaa, niskahartiajumppaa, kehonhuoltoa ym. Talvella mm. hiihtokouluja ja yksilöohjauksia. Kesällä mm.rullahiihtokouluja, sauvakävely tekniikkaa, valmennusta sekä yhteistyössä Hausjärven Niklandian kanssa erilaisia Sup-tunteja ja kursseja! -> Suppailen ja Niklakdiassa luonnistuu myös tapahtumat esim. polttarit, synttärit ym.

Kesä hinnasto:

Rullahiihtokoulut

Yksityistunnit

Sauvakävely tekniikka pienryhmä

Sup-tunnit

Muut tunnit ja tapahtumat tarjouksella --> Kysy rohkeasti!